MADDE BAĞIMLILIĞI EĞİTİMİ

Tekirdağ Narkotik Şube Okulumuzda Madde Bağımlılığı Semineri Verdi.

Seminerin odak noktası madde bağımlılığı ve gençler arasındaki bu sorunun önlenmesi ve farkındalığın artırılmasıydı.

Yetkililer, öğrenci velilerine madde bağımlılığının etkileri, belirtileri ve risk faktörleri hakkında detaylı bilgiler sundu. Ayrıca, gençlerin bu tehlikeli alışkanlıktan nasıl korunabileceği konusunda pratik öneriler ve stratejiler paylaşıldı.

Seminerde, katılımcılar sorular sorma fırsatı buldular ve yerel polis memurları, toplumun bu sorunla nasıl daha iyi başa çıkabileceği konusunda rehberlik ettiler. Seminere katılan veliler, bu tür etkinliklerin önemini vurgulayarak, gençlerin sağlıklı ve güvenli bir geleceğe sahip olmalarına yardımcı olmanın kolektif bir çaba gerektiğini belirttiler.

İhsan Korkmaz İlkokulu yönetimi, bu tür seminerlerin düzenlenmesine destek vererek, toplumun bilinçlenmesini teşvik etmeye devam edeceğini açıkladı. Seminer sonrası veliler, daha fazla bilgi ve destek için yerel kaynaklara başvurabileceklerini unutmayarak ayrıldılar.

Bu tür etkinlikler, gençlerin sağlıklı bir yaşam tarzı benimsemelerine yardımcı olma misyonuyla, toplumun daha geniş bir kesimine ulaşmayı hedefliyor.

25.10.2023 70

25-10-2023